Projectleider HVAC

FEB 21
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100194232
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij een geboren leider en heb jij een sterke interesse in HVAC? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een 2 projectleiders HVAC in de regio Kortrijk en de Vlaamse Ardennen.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met HVAC of sanitair is ook een pluspunt. Als projectleider heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij je de volledige opvolging van de projecten verzorgd.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig. Bovenal kom je in een filevrije omgeving terecht!

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering

Over de functie

Als projectleider HVAC ben je verantwoordelijk voor jouw project van A tot Z. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je draagt de eindverantwoordelijkheid dat het project in goede handen is verloopt. Jouw takenpakket bevat onder andere dat jij de materialen bepaalt in samenspraak met de assistent projectleider je zorgt samen met tekenaars voor het uittekenen van de projecten en zorgt voor de aankoop van de juiste materialen. Als projectleider stuur je ook de mensen op de werf aan. 

Functie eisen

-    een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering

-    HVAC heeft geen geheimen voor jou

-    Je bent planmatig en hebt een hands-on mentaliteit

-    Dynamisch persoon die een team kan aansturen en coachen

-    Communiceren is één van jouw specialiteiten

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job