Projectingenieur automatisatie

APR 19
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100195987
Solliciteren

Over het bedrijf

Kan jij een perfecte planning opmaken voor een project en ben jij altijd mee met de nieuwste trends voor de automatisatie van gebouwen?

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar een projectingenieur automatisatie om hun team in Vlaanderen te versterken.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektromechanica / elektriciteit / elektrotechnieken en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met automatisatie gebouwen is ook een pluspunt. Als projectingenieur heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij je de volledige planning van het project perfect opvolgt.  

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen naar gelang jouw ervaring. 

Over de functie

De project engineer houdt zich bezig met de pre-engineering van een ontwerp via Eplan en AutoCad. Jouw taak is ook de verwachte kosten berekenen en opmaken van offertes. Het bepalen van materialen en de hoeveelheid personeel dat er nodig is voor de uitvoering van het project behoort tot jouw takenpakket. Jij controleert ook de technische berekeningen. Voor de uitvoering van het project werk je samen met de projectleider. 

Functie eisen

-    een hoger technisch diploma elektromechanica / elektriciteit/ elektrotechnieken

-    Een eerste werkervaring is een must

-    Automatisatie van gebouwen heeft geen geheimen voor jou

-    Je bent planmatig en hebt een hands-on mentaliteit

-    Je bent een planmatig persoon dat oog heeft voor nauwkeurigheid

-    Kennis van MS Office, Eplan en Autocad is een pluspunt 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job