Projectingenieur HVAC en energieoptimalisatie

AUG 14
Gent Flex Master / PHD
13.09.2019 100198133
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Ze behandelen voornamelijk ziekenhuizen, rusthuizen, grotere kantoorgebouwen … Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. Je kan hun vestiging verspreid over Oost- en West-Vlaanderen terugvinden. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als project ingenieur HVAC sta je in voor het technisch uitwerken van het project. Jij bepaalt daarbij de materialen, producten en systemen en trekt dit ook door naar het selecteren van de juiste leveranciers. Je onderhandelt met de leveranciers over aankoopprijzen en levertijden. Een creatieve ingesteldheid mag hierbij zeker aanwezig zijn, zodat de optimale uitwerking steeds aanwezig is. Je zoekt ook steeds naar de meest energie-efficiënte mogelijkheid. Je ondersteunt daarbij nauw de projectleider en behoudt ook affiniteit met de werf. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / energiemanagement / ...

·      Een eerste relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar er wordt ook steeds een opleidingsplan op maat voorzien

·      Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt

·      Je hebt een passie voor HVAC en energieoptimalisatie

·      Je hebt een commerciële en klantvriendelijke ingesteldheid


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job