Project manager (organisator)

AUG 01
Antwerpen Flex Master / PHD
31.08.2019 100237054
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een vast contract en een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Ze beschikken over verschillende kantoren verspreid over Oost- en West-Vlaanderen, waarbij er gekeken wordt naar jouw woonplaats voor de plaats van tewerkstelling.

Over de functie

  • Je beschikt over een helikopterview, waarbij jij de spilfiguur bent voor het volledige proces van planning en analyse. Je gaat verschillende analyses uitvoeren op vlak van voortgang en budget. Dit doe je door o.a. EVM (earned value management) en scenario- en risicoanalyses.
  • Je werkt als project organisator en werkt nauw samen met de project manager.
  • Door jouw technisch inzicht kan je ook een realistische planning en voortgang van het project opmaken. Je wordt daarbij ondersteund door de project manager en projectleiders.

Functie eisen

  • Je beschikt met voorkeur over een master elektromechanica, waarbij je technisch betrokken wil blijven, maar jouw ambitie eerder ligt naar project management. Handelsingenieurs komen ook in aanmerking als er een sterke technische interesse is. Een aanvulling van affiniteit met elektromechanica en/of infrastructuurwerken is een groot pluspunt.
  • Je hebt reeds relevante ervaring in project organisatie
  • MS project of Primavera zijn jou niet onbekend
  • De puzzelstukjes in elkaar laten passen, triggeren jou
  • Je bent communicatief, analytisch en zelfstandig
  • Je bent ambitieus en wil graag meewerken aan grote projecten
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job