Project ingenieur HVAC

AUG 14
Gent Flex Master / PHD
13.09.2019 100191064
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Ze behandelen voornamelijk ziekenhuizen, rusthuizen, grotere kantoorgebouwen … Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als project ingenieur HVAC neem jij het voortouw bij de engineering van de hoogtechnologische projecten! Je staat in voor de technisch uitwerking van het project. Jij bepaalt daarbij de materialen, producten en systemen en trekt dit ook door naar het selecteren van de juiste leveranciers. Je onderhandelt met de leveranciers over aankoopprijzen en levertijden. Een creatieve ingesteldheid mag hierbij zeker aanwezig zijn, zodat de optimale uitwerking steeds aanwezig is. Je zoekt ook steeds naar de meest energie-efficiënte mogelijkheid. Je ondersteunt daarbij nauw de projectleider en behoudt ook affiniteit met de werf. Door jouw ervaring behandel je de meest innovatieve en uitdagende projecten, maar sta je ook in als coach en begeleider naar de junior project ingenieurs.

Functie eisen

  • Met voorkeur beschik je over een hoger technisch diploma elektromechanica. Er wordt wel meer belang gehecht aan ervaring als projectingenieur HVAC (klasse 8 projecten).
  • Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt
  • Je bent nog steeds gebeten door de technische uitwerking van een project
  • Je bent klaar om de coachende en ondersteunde rol op jou te nemen
  • Je hecht belang aan duurzame technieken
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job