Project engineer HVAC

Geplaatst op 30 augustus 2019

Antwerpen Flex Master / PHD

Over de functie

Als project engineer HVAC ben je verantwoordelijk voor het afleveren van de HVAC projecten. Je begeleidt het gehele project van het design van de installatie tot de finale oplevering. Je zorgt van bij aanvang van het project voor een duidelijke beschrijving van de uit te voeren systemen. Je vertaalt deze klantenverwachtingen naar specificaties en verdedigt de klantenbelangen bij de leverancier. Als project engineer HVAC voer je de nodige risico analyses uit en verzorg je een correcte documentatie. Je bent in staat een detailplanning op te stellen en zorgt voor een tijdige oplevering van de projecten binnen budget.

Functie eisen

Een project engineer HVAC beschikt over:


  • Een diploma industrieel ingenieur energie of elektromechanica
  • Zeer goede kennis van HVAC
  • Je bent vertrouwd met documentatie (P&ID, functionele specificaties, …) en het schrijven van validatiedocumenten


Over het bedrijf

Onze klant is een installatiebedrijf uit de regio Antwerpen en gespecialiseerd in performante oplossingen op vlak van gebouwtechnieken (verwarming, ventilatie, koeling, elektriciteit, domotica, etc.)

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sidney Apers

Sidney Apers

Recruiter

+32 (0) 484 179 107 sidney.​apers@​be.​whoohoo.​com