Project Ingenieur Speciale Technieken

MRT 11
Gent Flex Master / PHD
10.04.2019 Job-Nr: 9208134
Solliciteren

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote projecten (klasse 8) te beheersen, wil onze klant hun bestaande team uitbreiden met een extra Project Ingenieur Speciale Technieken. Je komt terecht in een ervaren team en je werkt nauw samen met de projectleider, calculatie en werkvoorbereiding. Je beschikt over een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Ze zijn gevestigd in een nieuwbouw met ingebouwde fitness, dit in regio Deinze. Daarnaast heb je een mooi salarispakket met een bedrijfswagen en tankkaart. 

Over de functie

Sta in voor de speciale technieken van aanvraag tot projectopvolging.

Als projectingenieur Speciale Technieken ben je verantwoordelijk voor meerdere fases in het project namelijk offerte, ontwerp, projectvoorbereiding en de werfopvolging. Initieel maak je een analyse van het aanbestedingsdocument op basis van lastenboeken en meetstaten. Vervolgens vraag je offertes op in samenspraak met de calculatie, dit voor aanbestedingen als private dossiers.

In de projectvoorbereiding sta je in voor de prijsonderhandelingen, opstellen van het contract en team. Daarnaast volg je de werf samen met de projectleider. Je staat in voor de coördinatie van de onderaannemers. Nazicht op de vorderingsstaten en de veiligheid op de werf. 

Functie eisen

Je beschikt als project ingenieur speciale technieken over een master bouwkunde / elektromechanica / klimatisatie met ervaring binnen de HVAC en elektriciteit. Je staat in voor de speciale technieken voor grote projecten binnen de industrie- en appartementsbouw(klasse 8). Je bent communicatief en wiskundig ingesteld om projecten tot een goed einde te brengen. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job