Process engineer

AUG 12
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
11.09.2019 100242932
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de automotive sector en streeft er steeds naar om hun processen te verbeteren en een goed klantencontact te onderhouden. 

Je komt terecht in de R&D afdeling, waarbij je uitdagende en vernieuwende projecten behandeld. Daarbij voorziet onze klant eerst een inwerkperiode. Je wordt ondersteund door jouw collega’s en je leert het proces stap voor stap kennen. De duur van deze inwerkperiode wordt volledig afgestemd op jou. Je wordt hierbij ook persoonlijk begeleid! Onze klant vindt deze combinatie erg belangrijk en willen een lange termijn relatie nagaan. Dit komt onder meer ten uiting bij het weinige verloop! Ze vullen deze persoonlijke en professionele begeleiding aan met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen (maaltijdcheques, 13de maand, vakantiegeld, woon-werkvergoeding, .. )

Hun aanbod:

 • vast contract van onbepaalde duur
 • intern opleidingsprogramma op maat
 • hoogtechnologisch machinepark en producten
 • jaarlijks evaluatiegesprek, alsook tussentijdse feedbackmomenten met jouw manager
 • interne doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal)
 • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen

Over de functie

Als process engineer ben jij verantwoordelijk voor de volledige optimalisatie van de productieprocessen. Daarbij implementeer je nieuwe installaties en productielijnen. Je past dan ook jouw kennis van lean management hierop toe. De volledige coördinatie en implementatie van deze projecten neem jij op jou. In eerste instantie bereken en bepaal je de tijd ter afwerking van de producten. Vervolgens ga je dit volledige proces ter afwerking in kaart gaan brengen, gaan optimaliseren, specifieke metingen en meetprocedures in kaart brengen en kwaliteitsbevindingen terugkoppelen naar het productieproces. Heel belangrijk hierbij is communicatie met verschillende partijen, leveranciers en klanten, alsook de technische uitwerking van het productieproces. Door jouw nauwe betrokkenheid en expertise ga je ook nieuwe technische projecten gaan leiden ter algemene optimalisatie en automatisatie van het productieproces. Je werkt daarbij nauw samen met de afdelingsverantwoordelijken. Complexe problemen aanpakken met innovatieve en vernieuwende ideeën spreekt jou aan! 

Functie eisen

 • Je beschikt over een diploma industrieel ingenieur elektromechanica
 • Je bent gepassioneerd door mechanica en processen
 • Je beschikt reeds over een eerste ervaring in de automatisatie van processen
 • Je bent gebeten door berekeningen en processen in kaart te brengen. Een sterk analytisch denkvermogen vormt hierbij dus een sterk pluspunt.
 • Je bent communicatief sterk, een initiatiefnemer en een teamplayer. Je bent een zelfstandige speler, die met verschillende partijen kan samenwerken, waarbij specifiek leidinggeven niet in jouw takenpakket zit.
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job