Process engineer automatisation

JUN 06
West-Vlaanderen Flex Bachelor
06.07.2019 100187469
Solliciteren

Over het bedrijf

Hou je ervan om te onderzoeken hoe machines werken en deze te optimaliseren? Dan is een functie als process engineer voor jou op het lijf geschreven!

Je komt terecht in een internationaal bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in vinylvloerbekleding waar design en kwaliteit op de eerste plaats staat. Ze zijn alreeds 20 jaar op de markt en hebben klanten over gans de wereld. Momenteel zijn zij op zoek naar een process engineer automatisation.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met een productieomgeving is een pluspunt. Als process engineer automatisation ben je continu bezig met het optimaliseren van productieprocessen. 

Het bedrijf is gespecialiseerd in vinylvloerbekleding. In het bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit waar hard werk ook beloond word!

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, glijdende uren en zoveel meer! 

Over de functie

Als process engineer automatisation ga je samen met het team van process engineers continu het productieproces optimaliseren. Je gaat meehelpen om stilstanden van machines te onderzoeken en deze te verbeteren. Je gaat ook verslagen schrijven over de problemen en oplossingen. Je neemt initiatieven voor het verbeteren en opstellen van de investeringsprojecten. Je bekijkt ook hoe je de kosten van energieprojecten zo laag mogelijk kan houden. Als laatste rapporteer je aan jouw manager.

Functie eisen

-     Je hebt een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

-     Een eerste ervaring in de productie is een pluspunt.

-     Je spreekt perfect Nederlands en Engels.

-     Kennis van Siemens Step 7.

-     Je hebt een sterke affiniteit met elektriciteit.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job