Preventieadviseur Cultuur

MEI 16
Antwerpen Flex Bachelor
15.06.2019 100198933
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant biedt je een boeiende functie aan, in een dynamische en steeds groeiende omgeving. Cultuurverandering brengen is een topprioriteit voor onze organisatie.

Zij bieden een salaris gebaseerd op jou ervaring aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Over de functie

Als preventieadviseur cultuur neem je persoonlijke verantwoordelijkheid voor het succes van een aantal cultuurtrajecten. Je werkt met de directie, het operationeel kader en de ploegleiding van de betrokken bedrijven. Naargelang de maturiteit van het bedrijf stuur je aan, begeleid je of bied je coaching aan. Samen met je collega’s in het Cultuurteam beheer je een portefeuille aan cultuurtrajecten. Je werkt ook nauw samen met de andere preventieadviseurs, andere interne diensten en de vakbonden.


Als preventieadviseur cultuur sta je in voor het verloop van succesvolle veranderingstrajecten die tot veiligheidsbewustzijn en gedragswijziging leiden bij bedrijven in de havengemeenschap. Je maakt goede afspraken met de directie van Cepa’s klant-bedrijven over ambitie, opzet en organisatie van elk traject. Je faciliteert werksessies met bedrijfsleiding, operationeel kader en ploegleiding en brengt de groep tot werkbare inzichten en heldere actiepunten.

Functie eisen

Als preventieadviseur cultuur:

·        Heb jij minimaal vijf jaar ervaring in projecten gericht op structurele verbetering of diepgaande gedragsverandering. Dit kan binnen een organisatie zijn of als consultant.

·        Voel je je even comfortabel in de directiekamer als op de werkvloer. Je geeft pragmatische invulling aan je rol: waar nodig ben je mobiliserend, aanjagend, ondersteunend … Je kunt moeilijke concepten inzichtelijk maken voor elke doelgroep.

·        Verwerf je op natuurlijke wijze invloed en gezag door je oplossingsgerichte stijl. Je bent overtuigend én diplomatisch.

·        Heb je minimaal een bachelor opleiding

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job