Ontwerpingenieur HVAC

MRT 15
Brussel Flex Bachelor
14.04.2019 Job-Nr: 9210802
Solliciteren

Over het bedrijf

Voor een ingenieursbureau waarvan de hoofdzetel gelegen is in Gent zijn we op zoek naar een projectingenieur HVAC die tewerkgesteld zal worden op het kantoor regio Brussel. Het bureau ontwerpt gebouwen van concept tot detailontwerp. Een kernwoord hierbij is duurzaamheid. Er wordt dus gezocht naar duurzame en energiezuinige ontwerpen die ook economisch haalbaar zijn.


Je komt terecht in een studiebureau waar een familiale sfeer heerst. Je ontvangt een competitief salarispakket met de bijhorende extralegale voordelen.

Over de functie

Als ontwerpingenieur HVAC ben je verantwoordelijk voor de technische installaties in gebouwen. De focus ligt hierbij op duurzaamheid en energiezuinigheid. Je onderzoekt in hoeverre dit haalbaar is en gaat hiermee aan de slag. Je staat mee aan de basis van de concepten door besprekingen met de bouwheer en de architect. Nadien voer je de nodige berekeningen uit om de installaties optimaal te dimensioneren.


Je bent verantwoordelijk voor het detailontwerp van de technische installaties en stuurt de tekenaars op de tekenafdeling aan. Je bent de contactpersoon voor zowel de architect, bouwheer, fabrikant en aannemers. Je volgt het project op van start tot oplevering.

Functie eisen

Je beschikt over:

  • Master bouw/energietechnologie
  • Algemene technische bouwkennis
  • Leergierig
  • Affiniteit met HVAC en energie
  • Basis Revit
  • Kennis Frans
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job