Mechanisch ontwerpingenieur

AUG 14
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
13.09.2019 100173858
Solliciteren

Over het bedrijf

Start dan nu als mechanisch ontwerpingenieur in de prototypebouw! Je komt terecht in een familiaal bedrijf met jarenlange knowhow en expertise in de prototypebouw. Momenteel zijn ze op zoek naar een mechanisch ontwerpingenieur als versterking van hun team. Met voorkeur heb je reeds relevante ervaring opgebouwd of ben je afgestudeerd met een diploma elektromechanica en heb je een passie voor ontwerpen. Het bedrijf hecht heel veel belang aan kwaliteit en top of the line machines. Daarvoor voorzien ze steeds een inwerkingsperiode, zodat ze dit ook kunnen blijven garanderen aan hun klanten. Niet alleen gaan ze hoogkwalitatieve prototypemachines gaan afleveren, ook hebben ze een aangename en toffe werksfeer. Work hard, play hard is hier zeer sterk aanwezig! Ze bieden dan ook een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met een wagen, GSM, PC en extralegale voordelen! 

Over de functie

Als mechanisch ontwerpingenieur behandel je projecten van A tot Z. Je laat jouw ontwerpen tot leven komen in Solidworks. Jouw opleiding zal gestart worden door nauw samen te werken met een ervaren mechanisch ontwerpingenieur. Zo leer je de kneepjes van het vak kennen. Je vindt het ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste (en reeds bestaande) technologieën om deze te integreren in jouw projecten. Brainstormingsessies samen met de PLC-programmeur is hierbij ook sterk aanwezig, want het bedrijf behandelt niet alleen het mechanisch gedeelte, maar ook de volledige automatisatie. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica

·        Met voorkeur beschik je reeds over relevante ervaring als mechanisch ontwerpingenieur. Ze geven ook de kans aan pas afgestudeerden als de passie voor ontwerpen sterk aanwezig is!

·        Interesse voor prototypebouw en automatisatieprojecten

·        Uitdagende en afwisselende projecten triggeren jou!

·        Je kan niet wachten om deel uit te maken van dit tof team! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job