Maintenance engineer

MRT 13
Gent Flex Bachelor
12.04.2019 Job-Nr: 9209224
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een productiebedrijf met een hoog maatschappelijk verantwoord ondernemingsgehalte. Het machinepark is hoogtechnologisch, waarbij mechanica en elektriciteit continue up-to-date zijn. Binnen het bedrijf heerst er een vlakke structuur, goede sfeer en weinig verloop. Ze richten zich ook steeds op de nieuwste technologieën en deze interesse in techniek voel je bij iedereen aan. Ze bieden interne doorgroeimogelijkheden en opleidingen op maat aan. Dit doen ze door jaarlijks een evaluatiegesprek te houden. Zo kan jij je ook perfect ontplooien binnen het bedrijf!

What’s in it for you?

·      Hoogtechnologisch machinepark

·      Vlakke structuur, interne opleiding en begeleiding op maat en een interesse in techniek

·      Jaarlijks evaluatiegesprek

·      Interne doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal)

·      Aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen

·      Vast contract van onbepaalde duur

Over de functie

Als maintenance engineer ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van 3 productielijnen. Je plant dit onderhoud in, volgt deze op en pakt eventuele (frequente) problemen aan. Deze complexe technologische problemen ga je ook analyseren en mogelijke oplossingen voor vormen. Als maintenance engineer ben je continue op zoek naar verbeteringen op mechanisch vlak. Time is money! Je beseft dit dan ook al te goed en efficiëntie staat dan ook bovenaan. Je vormt een technische oplossing en zit daarbij ook samen met verschillende leveranciers. Je werkt ook nauw samen met de maintenance engineer elektriciteit, zodat een gepaste oplossing kan gevormd worden. Je wordt hierbij nauw ondersteund door een ervaren supervisor en een vast team van onderhoudstechniekers. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica aangevuld met minimaal 4 jaar ervaring als maintenance engineer / (field) service engineer

·      Je hebt een uitstekend mechanisch inzicht

·      Je combineert jouw interesse voor mechanica met een passie voor continue verbeteringen. Interesse in of ervaring met lean management vormt dus een sterk pluspunt  

·      Je werkt graag zelfstandig projecten uit, maar werkt ook graag samen met anderen

·      Je voelt je goed in een vlakke structuur, waarbij het takenpakket niet 100% afgelijnd is. Op deze manier kan je meer verantwoordelijkheden of taken opnemen naargelang jouw ambities of interesses! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job