Junior tekenaar

JUN 20
West-Vlaanderen Flex Bachelor
30.08.2019 100221405
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij net afgestudeerd in elektromechanica en wil jij starten als tekenaar in machinebouw? Grijp dan nu jouw kans.

Je komt terecht in een familiale onderneming waarbij iedere werknemer centraal staat. Onze klant is gelegen in de regio van Ieper en is op zoek naar een tekenaar om hun team uit te breiden.

Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van machines in de voedingssector. Je komt terecht in een vast team van tekenaars die nu al staan te popelen om jou te ontmoeten.

Zij bieden jou een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen. Daarnaast kom je terecht in een dynamisch team dat even graag vooruit wil als jij. Daarboven op worden ook teamevents zoals een paintbaldag of een uitstap naar een pretpark georganiseerd zodat de groepssfeer versterkt word. 

Over de functie

Als tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het uittekenen van nieuwe machines. Het gaat voer machines in de voeding, recyclagemachines of bulkmachines. Je tekent en ontwerpt deze in 3d en dit in de programma’s van CREO of Model Manager. Je tekent jouw ontwerp uit van A tot Z en daarna wordt dit doorgestuurd naar de productie. Na het uittekenen stopt jouw rol nog zeker niet, je mag dit ook gaan opvolgen in de productie. 

Functie eisen

-    een hoger technisch diploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

-    Hands-on mentaliteit

-    Interesse in machineontwerpen

-    Stressbestendig

-    Planmatig

-    Teamworker

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job