Junior projectleider

AUG 12
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
11.09.2019 100212866
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij de persoon die alles graag opvolgt? Ontgaat er jou geen enkel detail? Dan ben jij het geboren natuurtalent die wij willen ontmoeten.

Onze klant is gelegen in het Waasland en heeft zich vooral toegespitst op grote privéwerken en openbare werken. Dit op vlak van transportleidingen, afvalbehandeling, zwembaden en industriële installaties.

Het bedrijf is een grote speler op de markt en bestaat bijna 100 jaar waardoor zij jou een absolute werkzekerheid kunnen bieden.

Ze zijn heel gestructureerd en er heerst een familiaal karakter binnen het bedrijf. Iedereen kent elkaar en er is een jaarlijkse traditie om een personeelsfeest te organiseren zodat elke werknemer in de bloemetjes wordt geplaatst.

Momenteel zijn zij nog verder aan het uitbreiden en zijn zij op zoek naar een gemotiveerde projectleider met een grote technisch achtergrond.

Jouw harde inzet wordt uiteraard beloond met een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en nog veel meer.

Over de functie

Als junior projectleider word jij opgeleid van a tot z. Vanaf dag 1 krijg jij een meter of een peter toegewezen die jou meeneemt in de wondere wereld van het bedrijf. Jouw takenpakket zal bestaan uit de projectvoorbereiding, de materialen uitkiezen, de financiële en technische opvolging van het project en het contact houden met de stakeholders van het project. Jij bent de persoon die in contact staat met de bouwheer en hem het gewenste resultaat aflevert. 

Functie eisen

-    Een hoger technisch diploma in elektromechanica, elektriciteit of bouwkunde

-    Kennis Frans is een pluspunt

-    Een gezonde portie commerciële flair

-    Goede communicatieve skills

-    Kennis van MS office 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job