Junior plant controller

MEI 06
West-Vlaanderen Flex Bachelor
05.06.2019 100187470
Solliciteren

Over het bedrijf

Was jij altijd de beste van de klas in wiskunde en heb je een sterke affiniteit met een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die wij nu zoeken!

Je komt terecht in een internationaal bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in vinylvloerbekleding waar design en kwaliteit op de eerste plaats staat. Ze zijn alreeds 20 jaar op de markt en hebben klanten over gans de wereld. Momenteel zijn zij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met een productieomgeving is een pluspunt. Als plant controller ben je verantwoordelijk voor de kostprijsberekeningen van de geproduceerde goederen en de opmaak van de benodigde budgetten.

Het bedrijf is gespecialiseerd in vinylvloerbekleding. In het bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit waar hard werk ook beloond word!

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, glijdende uren en zoveel meer! 

Over de functie

Als plant controller ben je verantwoordelijke voor het financiële proces in de productie. Hierbij maak je maandelijkse budgetten op en bereken je de kostprijs van de geproduceerde goederen. Als plant controller ben je ook verantwoordelijk voor de productierapportering. Je berekent ook verschillende analyses. Je staat in contact met alle stakeholders van het bedrijf.

Functie eisen

-     Je hebt een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

-     Een eerste ervaring in de productie is een pluspunt

-     Je spreekt perfect Nederlands en Engels.

-     Kennis van SAP is een pluspunt

-     Calculeren vormt geen enkel probleem voor jou! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job