Junior master elektromechanica

AUG 01
Gent Flex Master / PHD
31.08.2019 100236017
Solliciteren

Over de functie

Met onze expertise in o.a. engineering, zitten wij met jou samen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Met een diploma elektromechanica op zak kan je nog verschillende richtingen uit. Wij focussen daarbij niet op functienamen, maar op taken. Vacatures verschillen namelijk van bedrijf tot bedrijf en uiteindelijk is het belangrijk wat je gaat doen en niet welke naam hieraan gegeven wordt. Niet alleen jouw taken zijn belangrijk, maar ook jouw persoonlijkheid, ambities en match met de interne sfeer van het bedrijf.

Functie en bedrijf hangt volledig af van jou. Er wordt wel gefocust op een lange termijn relatie, waarbij jij ook voldoende opleiding en begeleiding krijgt.

Specifiek staat deze vacature online voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Echter is onze afdeling engineering ook uitgebouwd voor de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. 

Functie eisen

·        Jij hebt een master elektromechanica

·        Jij bent op zoek naar jouw eerste vaste job van onbepaalde duur bij een bedrijf.

·        Jij hebt vooral veel ‘goesting’ om te starten met jouw eerste job.

·        Jij hebt nog niet echt een idee van wat de markt te bieden heeft en wat jij graag zou willen doen. Heb je reeds wel een idee, maar weet je nog niet waar? Dan worden relevante pistes bij bedrijven steeds besproken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job