Inside Sales Engineer

FEB 19
Antwerpen Flex Bachelor
21.03.2019 Job-Nr: 9199545
Solliciteren

Over het bedrijf

Jij als inside sales medewerker zal terecht komen in een gevarieerde en verantwoordelijke functie binnen een sterk groeiende onderneming. Ze staan gekend als de specialist in in afsluit- en regelkleppen. Onze klant staat garant voor de ontwikkeling van hun medewerkers. Je zal een loon op basis van je ervaring voorgesteld krijgen met ADV dagen en maaltijdcheques

Over de functie

Je fungeert als gesprekspartner voor klanten in binnen- en buitenland. Ook ben je de technische back-up voor de buitendienst medewerkers, internationale agenten en distributeurs. Als inside sales medewerker zal je lastenboeken uitspitten, offertes opvolgen en alle sales gerelateerde KPI’s onderhouden. Sporadisch zal je ook instaan voor drukval- en klepdoorlaat berekeningen in Excell of Conval.

Functie eisen

Als inside sales medewerker behaalde je minimaal een bachelor in een technische richting. Je bent 3-talig (NL-FR-ENG) en je hebt kennis van de MS office tools. Je bent voor een transparante communicatie en hebt ook reeds een eerste ervaring in een industriële verkoop omgeving. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job