Electrical engineer machinebouw en automatisatie

JUL 15
Gent Flex Bachelor
14.08.2019 100109454
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf wordt gezien als de uitvinder in de sector op vlak van machinebouw en automatisatieoplossingen. Het project wordt volledig op maat van de klant uitgerold. Binnen het bedrijf heerst er een vlakke structuur, goede sfeer en weinig verloop. Dit komt door de uitdagende en afwisselende projecten, vrijdag samen een pintje gaan drinken en regelmatig op uitstap te gaan. Ze richten zich ook steeds op de nieuwste technologieën en deze interesse in techniek voel je bij iedereen aan.

Over de functie

Als electrical engineer behandel je het volledige elektrische luik van de uitdagende en afwisselende projecten. Je stemt daarbij goed af met de projectleider, automation engineers en mechanical engineers. Deze projecten ga je in eplan uitwerken, alsook de verschillende componenten gaan bepalen. Je stuurt daarbij de kastenbouwers en elektriciens aan. Door de complexiteit van de projecten wordt er soms ook gevraagd om aanwezig te zijn bij de opstart van het project bij de klant. Op deze manier verzeker je een vlot verloop en kan jouw expertise optimaal worden benut. Na verloop van tijd kan je ook het hoofd van de elektrische afdeling worden als daar interesse naartoe is. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring

·        Je hebt interesse naar machinebouw en automatisatieoplossingen

·        Reeds een eerste ervaring met eplan is een groot pluspunt

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job