Civil engineer

FEB 28
Antwerpen Flex Master / PHD
30.03.2019 Job-Nr: 9203864
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is een toonaangevende internationale organisatie en wereldspeler op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen zij meer dan 4000 klanten. Gezamenlijk werken zij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, zoals de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, de aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tankpark, enz.


Voor jou hebben zij een loon klaarliggen op basis van jouw ervaring. Verder wordt je loonpakket aangevuld met een wagen, maaltijdcheques en de courante verzekeringen.

Over de functie

Als civil engineer ben je verantwoordelijk voor het berekenen van structuren voor de (petro)chemische industrie. Je zal meewerken aan prestigieuze projecten als industriële hallen met kantoorruimtes, opslagterreinen en bijbehorende infrastructuur. Verder geef je ondersteuning aan andere disciplines voor bijvoorbeeld platforms in bestaande installaties of kleinere funderingen waar aanpassingen nodig zijn of volledig nog in uitvoering moeten treden. Jij, als civil engineer, wordt betrokken in het project vanaf de feasibility fase en blijft verantwoordelijk tot en met detailed studies en volgt nadien nog de uitvoering op. 

Functie eisen

Jij bent onze civil engineer als je beschikt over:

·        Een master diploma richting bouwkunde

·        5 jaar ervaring bij een studiebureau, aannemer of constructeur

·        Interesse in alle facetten van bouwkundige werken

·        Een uitstekende kennis van Nederlands en Engels

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job