Automatisatie ingenieur

JUN 19
Antwerpen Flex Bachelor
28.08.2019 100185077
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is een ingenieurs- en architectenbureau waar 120 medewerkers aan de slag zijn. Het is een familiebedrijf dat oplossingen op maat aanbiedt en liefst met hun klanten een lange-termijn relatie aangaat.

Over de functie

Als Automatisatie ingenieur sta je in voor de opmaak van project specificaties om de meest optimale automatiseringsoplossing te definiëren. Je zal de verwachtingen van de klanten analyseren en werkt oplossingen uit voor geïntegreerde controlesystemen, industriële netwerken en netwerk architecturen. De automatisatie ingenieur voert werfbezoeken uit om bestaande systemen te inventariseren en zoekt naar optimalisaties. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de budgetten en de projectplanning. Als automatisatie ingenieur ben je zelf ook verantwoordelijk voor het opvolgen van de testen en zelf uitvoeren van de kwalificatie testen.

Functie eisen

Een automatisatie ingenieur bij ons heeft:

·        Een master diploma en kan beroepen op minimum 3 jaar relevante ervaring

·        Praktische ervaring met Siemens automatisatie systemen : S7 & WinCC

·        Een aantal belangrijke competenties die het succesvol werken tijdens de verschillende fases van projecten mogelijk maken, flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht

·        Praktische technische kennis (hands-on) van industriële communicatie (Ethernet, Profibus, Profinet, RS232,…)

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job