Afdelingsverantwoordelijke gieterij

FEB 19
Antwerpen Flex Bachelor
21.03.2019 Job-Nr: 9199547
Solliciteren

Over het bedrijf

Als je houdt van een “aparte”productieomgeving met specifieke technische knowhow, dan is deze functie zeker iets voor jou. Binnen deze functie is er voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en zelf initiatieven te nemen. Daarnaast bieden we een marktconforme verloning aangevuld met diverse extra-legale voordelen.

Over de functie

Na de introductieperiode, waarin je het productieproces leert kennen, neem je de verantwoordelijkheid als afdelingsverantwoordelijke van de gieterij op jou. Hierbij zorg je zowel voor de organisatorische aspecten als de technische kwesties in deze afdeling. Je ondersteunt de ploegverantwoordelijken en coacht hen. Met je inspirerende stijl zorg je voor betrokkenheid en proactiviteit bij alle medewerkers in deze afdeling. Je organiseert je afdeling, zorgt voor een efficiënte planning en werkt actief aan verbeterprojecten. Je werkt intensief samen met de andere afdelingen in ons bedrijf en rapporteert aan de technische directie.

Functie eisen

Organisator, communicator en coach zijn eigenschappen die zeker bij je passen. Je hebt een technische opleiding genoten en hebt reeds relevante ervaring in een productiebedrijf. Je voelt je goed in een industriële, technische omgeving en tussen de mensen op de werkvloer. Je bent een inspirerende coach voor de medewerkers in jouw afdeling. Ervaring in de gieterijwereld is een pluspunt maar niet strikt noodzakelijk.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job