Adviseur verwarming en water

AUG 14
West-Vlaanderen Flex Bachelor
13.09.2019 100218832
Solliciteren

Over het bedrijf

Kan jij ervoor zorgen dat de klant tevreden naar huis gaat met een nieuwe badkamer? Dan ben jij de adviseur dat wij willen!

Een gekende speler op de arbeidsmarkt die gespecialiseerd is verwarmingstoestellen, badkamers en keukens is momenteel op zoek naar een adviseur die bij de klant het ideale toestand kan aanraden.

Je komt terecht in een warm team waar collega’s vrienden zijn. Vanaf jouw eerste dag dat jij binnenkomt tot wanneer jij zelfstandig kan werken wordt er een volledig opleidingsplan voorzien. Na jouw opleidingsperiode stopt het hier niet maar worden er nog tal van bijscholingen voorzien zodat jij mee bent met de laatste nieuwe trends in de sector.

Onze klant is een grote onderneming waardoor er 100% werkzekerheid is. Naast dit zijn er ook interne doorgroeimogelijkheden voorzien.

Voor jouw prestaties krijg je iedere maand in ruil een aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen, maaltijdcheques en heel toffe collega’s. 

Over de functie

Als adviseur sta jij in voor de noden en wensen van de klant die binnenwandelt. Jij kan hen het ideale verwarmingstoestel adviseren en nakijken wat voor hen het meeste milieuvriendelijk is. Jij zorgt ook voor de nodige offerte en volgt deze ook op tot na de verkoop. Naast dit zorg je er altijd voor dat de klant tevreden naar huis gaat en dat hij voldoende technisch en ecologisch is ingelicht. 

Functie eisen

-    een hoger technisch diploma klimatisatie, energietechnologie of ervaring in verwarming

-    Een commerciële flair

-    Sterke kennis van Frans is een meerwaarde

-    Geen probleem met zaterdagwerk

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job