AUG 08
Gent Flex Bachelor
07.09.2019 100224153
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar je terecht kan als werfleider, is actief in de industrie- en utiliteitsbouw. Met hun hoogwaardige technieken en proactieve instelling zijn ze een betrouwbare partner een breed assortiment van diensten.

Men biedt jou als werfleider, naast een mooi salarispakket aangevuld met extra legale voordelen, een uitdagende en afwisselende functie binnen een familiaal bedrijf. Daarnaast is er een ruime keuze aan opleidingen en zijn doorgroeimogelijkheden niet uit den boze.

Over de functie

Als werfleider ben je de verantwoordelijke voor de uitvoering van een middelgrote tot grote werf of van meerdere kleinere werven. Samen met de projectleider zorg je voor een goede organisatie, controleer je de planning en het budget en onderhoud je de contacten met derde partijen (architecten, bouwheer, studiebureau,…). Je voert controle uit op de werf en stuurt zowel je eigen personeel als het personeel van de onderaannemers aan. Omdat veiligheid in de bouw een must is, zie je er op toe dat alle risico’s worden herleid tot een minimum.

Functie eisen

Als werfleider:

  • heb je genoten van een bachelor in een technische richting of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • is een eerste werkervaring welkom maar zeker geen must
  • ben je praktisch en technisch ingesteld
  • functioneer je goed in teamverband
  • ben je communicatief in het Nederlands en heb je een basiskennis Engels
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job