Werfleider

FEB 26
Gent Flex Bachelor
28.03.2019 Job-Nr: 9202757
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze gerenommeerde klant, regio Gent vertrekt vanuit het principe één grote werf per werfleider. Door de stijgende vraag van grote projecten willen ze hun bestaande team graag uitbreiden. Je komt terecht in een ervaren team, waar je de knepen van het vak leert. Je kan rekenen op een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. 


Over de functie

Leer de knepen van het vak in het dagelijkse leiding geven op een werf, dit als Werfleider Utiliteitsbouw in een groeiende onderneming.

Je levert als Werfleider Utiliteitsbouw toonaangevende klasse 8 projecten op. Het eerste jaar word je volledig opgeleid door een ervaren werfleider, die jou de knepen van het vak leert. Van zodra je alle aspecten onder de knie hebt, krijg je jou eerste werf volledig toegewezen. Daarenboven kan je rekenen op een nauwe samenwerking met de interne dienst ( werkvoorbereiders, tekenaars en calculators). 

Je staat als werfleider in voor de organisatie en coördinatie van één werf ( eigen ploeg en onderaannemers). Het belang van kwalitatief en veilig werken op de werf wordt hoog in het vaandel gedragen. Naast de coördinatie sta je in voor het voeren van vergaderingen en communiceer je naar de projectleider. 


Functie eisen

Je beschikt als Werfleider Utiliteitsbouw over minstens een Bachelor Bouwkunde, met minstens een eerste werkervaring. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met ruwbouw en afwerking. 


Wat bieden wij jou?

  • Gedegen interne opleidingen
  • Functie met doorgroeimogelijkheden
  • Teambuilding activiteiten
  • Autonomie in het uitvoeren van je functie
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen
  • Je krijgt een vast contract
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job