Werfleider staalbouw

AUG 08
Gent Flex Bachelor
07.09.2019 100195695
Solliciteren

Over het bedrijf

De klant, waar ze jou als werfleider met open armen verwelkomen, neemt alle stappen van de coördinatie en uitvoering op zich. Zowel van stabiliteitsstudie voor het ontwerp tot de complete afwerking, alles is in eigen beheer zodat men snelheid en precisie kan verzekeren. Door een continu overleg met de bouwheer en architect kan men een vertrouwensband opbouwen voor elk project.

Men biedt jou als werfleider, naast een aantrekkelijk salaris aangevuld met bedrijfswagen, een jonge en enthousiaste sfeer binnen een stabiel en groeiende onderneming.

Over de functie

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en afhandeling van verscheidene montage- en bouwprojecten. Dit vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt van alle andere partijen (bouwheer, architect, studiebureau,…). Je stuurt zowel jouw ploegen als onderaannemers aan en begeleidt hen bij technische vragen en problemen. Maandelijks maak je vorderingsstaten op en geef je deze door naar de interne diensten die dit verwerken.

Functie eisen

Wat willen we in jou terugvinden?

  • Je hebt een bachelor bouwkunde of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je kan de leiding nemen op de werf
  • Je bent proactief en een problemsolver
  • Je kan je bij voorkeur verstaanbaar maken in het Frans of Engels
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job