Verantwoordelijke logistiek en prefabafdeling

MEI 15
Gent Flex Bachelor
14.06.2019 100221826
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als verantwoordelijke logistiek en prefabafdeling, is een klasse 7 bouwonderneming actief in de appartementen, bedrijfskantoren en utiliteitsgebouwen. Naast hun kernactiviteit in de beton- en metselwerken, leggen ze zich ook toe op de afwerking van gebouwen en bieden ze ook een project-op-maat formule aan.

Men biedt jou als verantwoordelijke van de logistiek en prefabafdeling, naast een goede verloning aangevuld met extra legale voordelen, een afwisselende functie binnen een groeiend familiebedrijf. Daarnaast kan je rekenen op interne opleidingen en een goede ondersteuning.

Over de functie

Als verantwoordelijke voor de logistiek en de prefabafdeling coördineer je zowel het intern als het extern transport. Dit doe je op basis van de bestellingen die worden doorgegeven door de ploegbazen en externe partners. Daarnaast heb je de leiding over jouw eigen prefabafdeling en over de productie van het wapeningsijzer. Je plaatst bestellingen voor materiaal en materieel en zorgt voor het beheer en het onderhoud van het machinepark. Tot slot controleer je alle facturen die betrekking hebben tot jouw afdelingen.

Functie eisen

Als verantwoordelijke voor de logistiek en prefabafdeling:

  • heb je van een technische opleiding genoten
  • heb je een grote kennis aan bouwmaterialen
  • ben je een geboren leider en kan je jouw teams coachen en motiveren
  • ben je sterk in organisatie en planning
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job