Senior Developer Museumdisplays

MEI 16
Antwerpen Flex Bachelor
15.06.2019 100218383
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar je terecht kan met de functie van senior product developer, is pionier en marktleider in oplossingen voor museumvitrines. Met hun breed gamma aan museumvitrines kan men hun wereldwijde klanten diverse oplossingen aanbieden. Daarnaast ontwerpt en bouwt men op basis van de behoefte van de klant nieuwe oplossingen op maat.

Men biedt jou als senior product developer, naast een aantrekkelijk salarispakket, een boeiende en afwisselende job in een inspirerende omgeving.

Over de functie

Als senior product developer beheer je, na een zeer intensieve interne productopleiding, uiteenlopende projecten op technisch vlak. Je assisteert de projectmanager met jouw technische kennis doorheen het contact met de klant en geeft jouw expertise bij de gevraagde ontwerpen. Je begeleidt en werkt samen met een team van junior product developers aan het ontwerp van nieuwe toepassingen voor diverse musea. Daarnaast sta je als senior product developer in, samen met andere product developers, om nieuwe standaard concepten uit te werken. Doorheen het ontwerpproces bouw je mee aan prototypes om de haalbaarheid te controleren. Om het productieproces en montageproces vlotter te laten verlopen maak je plannen voor de plaatsingsteams en controleer je de stuklijsten. Bij deze stuklijsten geef je advies bij het aankopen van de benodigde onderdelen en tools. Tot slot geef je nog technische ondersteuning aan de teams die jouw ontwerp monteren en plaatsen.

Functie eisen

Als senior product developer:

  • heb je een masterdiploma in een technische richting en heb je reeds enkele jaren relevante ervaring
  • kan je zeer goed overweg met Siemens NX & SolidWorks
  • kan je leiding geven aan een team
  • ben je communicatief en kan je je vlot uitdrukken in Engels
  • ben je creatief, leergierig en ga je methodisch te werk
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job