Projectleider Staalconstructies

AUG 09
Antwerpen Flex Bachelor
08.09.2019 100250132
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt als projectleider terecht in een gerenommeerd bedrijf in unieke staalconstructies met horizontale structuur. Er zijn 40 mensen in dienst, waaronder 12 ervaren monteurs. Met hun eigen engineering en productieafdeling behandelen ze projecten op maat van de klant, voor in de (petro)chemische en voedingssector. Door toenemende projecten willen ze een extra projectleider in hun team verwelkomen. Als projectleider ontvang je een aantrekkelijk loon met bedrijfswagen en tankkaart en andere extra legale voordelen. Ook het verlof is vrij te kiezen, enkel tussen kerst en nieuw is er een collectieve sluiting. 

Over de functie

Realiseer complexe ambachtelijke staalconstructies.

Als projectleider lever je op maat gemaakte projecten af met focus op innovatie en kwaliteit. De hoogstaande staaloplossingen bevinden zich in transportinstallaties, ketelbouw, plaatwerk, staalstructuren, uitrusting en technisch onderhoud. Je kan als projectleider rekenen op een intern ervaren team van studie, ontwerp en berekeningen, van productie tot montage. 

Jouw takenpakket als projectleider bestaat uit het aansturen van werfleiders, productie en montage-afdeling. Daarnaast sta je in voor het opmaken en opvolgen van offertes, met projectopvolging van A tot Z. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met een team van tekenaars tot ervaren arbeiders. Om de juiste technische specificaties, logistiek, budget en tijd te bepalen kan je rekenen op ondersteuning van 4 ervaren projectleiders. 

Functie eisen

Als projectleider beschik je over een hoger technisch diploma elektromechanica / bouwkunde met werkervaring in de metaalindustrie / staalconstructies. Het combineren van administratie en het motiveren van je werknemers is je niet vreemd. Het zijn unieke projecten, waardoor je je niet snel zal vervelen. Bovendien ben je oplossingsgericht ingesteld en denk je mee met de klant.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselende en unieke projecten in staalconstructies
  • Familiale bedrijf met vlakke cultuur
  • Goede sfeer onder de collega’s
  • Gekend voor hun expertise
  • Vast contract


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job