Projectleider Sanitair / CV

FEB 26
Gent Flex Bachelor
28.03.2019 Job-Nr: 9202767
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant gevestigd in Kortrijk wil graag hun team uitbreiden met een extra projectleider sanitair/centrale verwarming. Je komt terecht in een gedreven team met een lage drempel. De zaakvoerder loopt graag door de gangen en is aanspreekbaar en ze hechten veel waarde aan een eigen mening hebben. Het leuke is dat je start in hun nieuw kantoorgebouw met veel glas, open landschap maar vrij rustig. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode. Bovendien krijg je een mooi loonpakket, aangevuld met bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en 12 ADV-dagen.

Over de functie

Coördineer de Sanitair en CV van hotels tot kantoren, van appartementen tot rusthuizen.

Als projectleider kom je in een organisatie terecht met 20 jaar opgebouwde expertise. Je krijgt als projectleider hoogopgeleide monteurs om jouw project te verwezenlijken. Het motiveren en coördineren van de monteurs is voor jou. Daaropvolgend sta je in voor een goede planning van de ploegen. Je kent iets van Pipefitting, lassen , G1, G2 of G3 om zo de projecten goed in te schatten qua timing en kostprijs.  Naast de planning sta je in voor het bestellen en analyse van de benodigde materialen  op de werf. Dit doe je aan de hand van meet- en vorderingsstaten en technische tekeningen in Autocad/Stabicad. Open communicatie naar de klant, leveranciers en naar je medewerkers is cruciaal. Je bent oplossingsgericht in gesteld op projecten van Sanitair en centrale verwarming goed en veilig binnen de afgesproken tijd en budget op te leveren. 

Functie eisen

Het belangrijkste bij projectleider is jouw kennis over sanitair en centrale verwarming. Daarnaast beschik je over een technische diploma Centrale verwarming – en sanitaire installaties. Als persoon ben je gemotiveerd, nauwkeurig en vlot communicatief. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie en grote projecten in sanitair en centrale verwarming
  • Jouw ploeg bestaat uit opgeleide monteurs
  • Autonomie in het uitvoeren van je functie
  • Laagdrempelige cultuur
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen
  • Vast contract
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job