Projectleider Infrastructuur

MRT 15
Antwerpen Flex Bachelor
14.04.2019 Job-Nr: 9210665
Solliciteren

Over het bedrijf

Whoohoo is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Onze expertise ligt binnen engineering, process, construction en life science. We nemen werk én plezier heel serieus. Zo maken we van elk project een Whoohoo project.


Onze klant is een groep die momenteel 22 ondernemingen overkoepelt en telt meer dan 850 werknemers. Binnen deze groep komen alle specialisaties aan bod waardoor elke opdracht van A-Z kan worden uitgevoerd.

Over de functie

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf en je woont werfvergaderingen bij met de opdrachtgevers. Je volgt de werkzaamheden van verschillende werven op en je hebt de verantwoordelijkheid voor de technische en administratieve voorbereiding. Je bent de schakel tussen de arbeiders en coördineert hen. Zo maak je ook een correcte planning op en dit alles rapporteer je aan de Hoofdprojectleider. Je houdt maandelijks de detailopmetingen bij, je bereidt de vorderingsstaten voor.


Wat biedt onze klant:

  • Een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals een firmawagen, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
  • Deelname aan tal van informele events
  • Dankzij de Academy van onze klant heb je de kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen

Functie eisen

  • Je genoot een bouwkundige opleiding of je bent gelijkwaardig door ervaring
  • Als schoolverlater kan je rekenen op een Young Potential programma
  • Je bent sterk geïnteresseerd in de technische kant van de wegenbouw
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job