Projectleider Dakwerken

MEI 16
Antwerpen Flex Bachelor
15.06.2019 100147397
Solliciteren

Over het bedrijf

Whoohoo is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Onze expertise ligt binnen de engineering, construction, life science en process industrie. We maken van elk project een Whoohoo project.


Onze klant is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van balustrades in zowel aluminium, staal als inox en plaats daarnaast ook muurafdekprofielen, boordbekledingen en zichtschermen. Dit zowel voor de renovatiesector als de nieuwbouwsector.

Over de functie

Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Dit doe je door de werven te coördineren en te organiseren op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en zoekt in geval van problemen naar constructieve oplossingen. Om over de correcte technische uitvoering te waken voer je de nodige werfbezoeken uit. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Daarbij controleer je nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. 

Functie eisen

  • Je bezit een hoger diploma in een technische of industriële richting
  • Je hebt een relevante werkervaring
  • Je bent een echte teamplayer en hebt oog voor kwaliteit
  • Je bent planmatig en organisatorisch sterk


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen
  • Een individueel opleidingstraject op maat binnen een groeiende organisatie
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job