Junior Projectleider Bouw

JUN 20
Gent Flex Bachelor
20.07.2019 100196005
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is een bouwbedrijf die zich toespitst op sleutel-op-de-deur woningen. In samenspraak met de klant nemen zij het gehele project op zich vanaf ontwerp tot uitvoering. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen ze hun vak als geen ander. Daarbij is klantentevredenheid een van de zaken die ze hoog in het vaandel dragen.

Men biedt jou als junior projectleider, naast een aantrekkelijk salarispakket, een gevarieerde functie binnen een klantgericht bedrijf waar men sterk inzet op jouw persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling.

Over de functie

Als junior projectleider heb jij de verantwoordelijkheid over één of meerdere projecten, vanaf de aanvang van de werken tot de oplevering. Naarmate jouw skills en vaardigheden evolueren krijg je grotere en complexere werven toevertrouwd. Bij aanvang van het project analyseer je de meetstaat, de plannen en het lastenboek. Op basis van deze analyse vraag je prijsoffertes bij onderaannemers en leveranciers en maak je een gedetailleerde planning op. Tijdens de werken sta jij als junior projectleider in contact met verschillende belanghebbenden van het project, onder andere eigen personeel (tekenbureau, calculatie, productie,…) als externe partijen (bouwheer, architect, onderaannemers, leveranciers,…). Je volgt zowel de uitvoering als het financiële plaatje van jouw projecten op en sta je in voor alle administratieve verplichtingen.

Functie eisen

Als Junior Projectleider:

  • heb je een bachelor en/of master in de bouwkunde of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • ben je een people manager
  • ben je zowel commercieel als klantgericht ingesteld
  • ben je een geboren problem-solver en kan je zelfstandig werken
  • heb je een oog voor detail en schrikt administratie jou niet af
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job