Interieurverkoper

AUG 08
Gent Flex Bachelor
07.09.2019 100222565
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als interieurverkoper, ontwerpt en fabriceert totaalconcepten in alle sferen en stijlen. Omdat elke klant zijn stekje uniek wil maken, biedt men oplossingen op maat binnen het vooropgestelde budget. Ze zijn overtuigd van hun product en dat vertaalt zich dan ook in het aantal jaren garantie die men biedt.

Men biedt jou als interieurverkoper, naast een competitieve verloning en extra legale voordelen, een uitdagend, commerciële job met direct klantencontact. Op den duur kan je doorgroeien naar buiten en op de baan gaan naar jouw nieuwe klanten.

Over de functie

Als interieurverkoper voelt de showroom aan als jouw tweede thuis waar je instaat voor de verkoop aan particulieren. Met jouw technisch commercieel talent zie je elke nieuwe opportuniteit en sta je zowel de klant als interne medewerkers bij waar nodig. Via warme en koude (lauwe dus) prospectie ga je op zoek naar nieuwe sales mogelijkheden bij bv. bouwpromotoren, kandidaat (ver)bouwers, architecten,… Deelnemen aan nationale beurzen zie jij als unieke kans om te socializen met potentiele klanten.

Functie eisen

Als interieurverkoper:

  • heb je een commerciële of interieuropleiding gevolgd (of ben je gelijkwaardig door ervaring)
  • werk je op zaterdag (must!)
  • kan je goed overweg met MS Office
  • ben je een doorzetter en ga je targets niet uit de weg
  • ben je creatief in jouw oplossingen
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job