Commercieel bediende

AUG 08
Gent Flex Bachelor
07.09.2019 100220271
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is een vereniging van technische bedrijven, actief in HVAC. Door de verscheidenheid van technieken te bundelen onder 1 groep, kan men als klant vertrouwen op een team van specialisten in hun vak. En dit kan je zien aan het geleverde eindresultaat.

Men biedt jou als commercieel bediende, naast een aantrekkelijk salarispakket, een stevige training in de producten, diensten en klanten binnen een sterk groeiend bedrijf met jonge en ambitieuze collega’s. 

Over de functie

Als commercieel bediende binnen de HVAC behandel jij alle inkomende prijsaanvragen. Op basis van de plannen en de bijhorende informatie kies jij welk type ventilatie er van toepassing is. Hierbij hou je rekening met verschillende factoren zoals grote, aantal ruimtes/units, mogelijkheden rond dimensionering,… Op basis van al deze informatie maak jij een offerte op en geef je extra informatie en uitleg mee naar de klant over materiaalkeuze, ventilatiesysteem, plan van aanpak,… Na enige tijd contacteer je als commercieel bediende de klant opnieuw om na te gaan of jouw offerte goedgekeurd is. Is dit nog niet het geval, dan vraag je na of er nog onduidelijkheden zijn, of er nog aanpassingen nodig zijn,… Bij goedkeuring van de offerte geef je alles in in het ERP-pakket en stuur je een orderbevestiging door naar de klant.

Functie eisen

Als commercieel bediende:

  • heb je een grote interesse in techniek en heb je bouwkundig inzicht
  • ben je commercieel ingesteld en heb je een sterke overtuigingskracht
  • ben je administratief sterk en zorg je voor een correcte opvolging
  • streef je naar maximale klantentevredenheid
  • ben je communicatief en durf je je verstaanbaar maken in het Frans
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job