Calculator / Werkvoorbereider

MRT 06
Antwerpen Flex Bachelor
05.04.2019 Job-Nr: 9205919
Solliciteren

Over het bedrijf

Whoohoo is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Onze expertise ligt binnen de engineering, construction, life science en process industrie. We maken van elk project een Whoohoo project.


Onze klant is een familiebedrijf, gelegen in de Noorderkempen en specialiseert zich in de afwerking van woningbouw en utiliteitsbouw.

Over de functie

Onze klant in de Noorderkempen is op zoek naar een Calculator / Werkvoorbereider die betrokken is bij elk project van A tot Z.

Als Calculator / Werkvoorbereider sta je in voor het bestuderen van de prijsaanvragen, het opstellen van offertes en de technische voorbereiding van projecten op basis van tekenwerk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van productie, aankoop en montage samen met het aanmaken van het bouwdossier. Opmaken van stuklijsten, materiaalstaten, bestelbonnen en productiebonnen zijn ook deel van jouw takenpakket. Je bent het centraal contactpunt voor werfleiders en beheert alle correspondentie.

Functie eisen

  • Je genoot een bouwkundige opleiding of het relevante werkervaring
  • Je hebt technisch en bouwkundig inzicht
  • Je hebt een goed kennis van Autocad en Ms Office
  • Je bent communicatief sterk en gaat nauwkeurig te werk


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loonpakket binnen een dynamisch en financieel gezond bedrijf
  • Je komt terecht in een familiebedrijf waar samenwerken, engagement en excellentie prioriteit zijn
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job