Calculator Wegenbouw / Infra

MRT 07
Antwerpen Flex Bachelor
06.04.2019 Job-Nr: 9206696
Solliciteren

Over het bedrijf

Whoohoo is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Onze expertise ligt binnen de engineering, construction, life science en process industrie. We maken van elk project een Whoohoo project.


Onze klant is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van infrastructuur, dit met het oog op duurzaamheid en klimaatveranderingen.

Over de functie

Als Calculator Wegenbouw / Infra sta je in voor de voorstudie en voorbereidende werken voor de calculatie. Je maakt een voorstudie en bestudeert de haalbaarheid van aanbestedingsdossiers, onderhandelt over prijzen met de onderaannemers en leveranciers en maakt prijsaanvragen op. Je staat in voor de wettelijke controle op onderaannemers en de werfvermeldingen zoals RSZ en NAVB. Daarnaast bepaal je de gedetailleerde kostprijs en verkoopsprijs in overleg met het hoofd van de studiedienst en de klantverantwoordelijke. Je maakt offertes aan zoals beschreven in het lastenboek inclusief alle bij te voegen documenten. Je volgt de uitslag van de aanbestedingen op, onderhoud de calculatiehulpmiddelen en houdt de kosten calculatie onder controle.

Functie eisen

  • Je genoot een hogere technische bouwgerelateerde opleiding
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring als calculator wegenbouw of zeer goede kennis van deze aspecten
  • Je bezit een VCA-attest
  • Je bent communicatief sterk en teamgericht


Aanbod:

  • Je word tewerkgesteld in regio Limburg en komt terecht in een aangename werkomgeving met professionele omkadering
  • Een conform loon aan de hand van jouw ervaring aangevuld met extralegale voordelen
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job