Calculator Hout

FEB 28
Gent Flex Bachelor
30.03.2019 Job-Nr: 9203869
Solliciteren

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote projecten te beheersen, wil onze klant regio Waasland hun bestaande team uitbreiden met een extra Calculator Hout. Onze klant is gespecialiseerd in het hogere segment van schrijnwerk hout en aluminium. Je komt terecht in een ervaren team, waar je de knepen van het vak leert. Je kan rekenen op een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. 

Over de functie

Calculeer en onderhandel over grote projecten in hout als Calculator Hout

Als Calculator Hout, regio Waasland, sta je in voor grote projecten in houten schrijnwerk. Je vormt vanuit het hoofdkantoor een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Je kerntaken als Calculator Hout is de analyse van het lastenboek, het opstellen van voor- en nacalculaties , opvolgen van offertes en onderhouden van klantencontacten. Je bent vrij in het opvolgen via telefoon of naar de klant te gaan. Daarnaast onderhandel je over de aankoopprijzen en leverancierscondities. Bovendien kijk je naar mogelijkheid tot optimalisatie bij uitvoering en plaatsing


Functie eisen

Als Calculator Hout beschik je over een hoger technisch diploma Bouwkunde of Hout. Je bent analytisch, cijfermatig en geïnteresseerd in ramen en deuren. Je komt terecht in een ervaren team die de nodige ondersteuning kunnen bieden. Ben je iets commerciëler ingesteld? Dan kan je ook aan de slag als calculator voor hun eigen private label, om ook klanten te woord te staan. 


Wat bieden wij jou?

  • Gevarieerde functie
  • Ruimte voor initiatief
  • Interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling
  • Je gaat vast in dienst bij de klant
  • Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen ( Maaltijd- en Ecocheques, hospitalisatieverzekering)  
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job