BIM coördinator

Geplaatst op 06 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als BIM coördinator ben jij actief in de gehele uitwerking van de projecten. Je zal in teamverband het project technisch uitwerken, zowel door je eigen modelleren als door aansturen van modelleurs. Je taken pakket bestaat uit het coördineren van multidisciplinaire BIM modellen (architectuur, stabiliteit, technieken, terrein en onderhoud) in combinatie met de commerciële en technische projectleiding. Je modelleert zelf en stuurt het modelleerteam aan om multidisciplinaire BIM-modellen op te stellen zowel tijdens het ontwerp als voor uitvoeringsdoeleinden. IFC's kan je zonder probleem lezen en interpreteren. Je doet kwaliteitscontroles op verkregen en eigen gemaakte modellen en rapporteert deze aan het projectteam. Je codeert alles volgens VMSW, RG904 en BB/SfB. Je brengt sporadisch een werfbezoek in Antwerpen, Gent en Hasselt om de projecten te bekijken. Tenslotte rapporteer je alles aan de BIM manager.

Functie eisen

  • Je bezit een hogere bouwkundige diploma en je hebt ervaring in het gebruik van BIM
  • Je bent gepassioneerd door BIM en wil continu bijleren
  • Je kan een gebouw technisch en ruimtelijk analyseren en de toegepaste bouwtechnieken begrijpen
  • Je hebt ervaring met Revit, Archicad, Solibri office, MS Exel en Tekla
  • Je staat communicatief sterk


Aanbod:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf die gekend staat in de bouwwereld.
  • Een uitdagend loon aangevuld met legale voordelen


Over het bedrijf


Onze klant is groot aannemersbedrijf dat belang hecht aan een informele en familiale werksfeer. Grote en prestigieuze projecten is waar zij al decennia lang voor staan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tessa Meyntjens

Tessa Meyntjens

Recruiter

+32 478 633 481 tessa.​meyntjens@​be.​whoohoo.​com