Adviseur verkoop

AUG 08
Antwerpen Flex Bachelor
07.09.2019 100200059
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is een familiebedrijf met raam- en deuroplossingen. Met hun eigen projectenafdeling kan men hun klanten bijstaan met inspiratie en advies op maat. Door hun inhouse R&D-team kan men permanent zoeken naar betere manieren om te isoleren met duurzamere materialen.

Men biedt jou als adviseur verkoop, naast een mooi salarispakket met commissie en bedrijfswagen, de nodige ruimte om je volledig te ontplooien binnen het bedrijf met tal van verscheidene opleidingen.

Over de functie

Als adviseur verkoop ben jij verantwoordelijk voor de sales binnen het bedrijf dat zich specialiseerde in ramen en deuren. Je ontmoet (potentiële) klanten op de werf of tijdens beurzen of ontvangt hen in de showroom waar jij hen door jouw productgamma leidt. Je denkt mee met de klant naar de meest technisch en esthetische oplossing voor de ramen en deuren. Je stelt offertes op van verschillende projecten en volgt deze projecten en offertes nauw op. Kortom, je hebt als adviseur verkoop een hart voor jouw klanten en het behalen van targets schrikken jou niet af.

Functie eisen

Als adviseur verkoop:

  • heb je bij voorkeur al enige ervaring in verkoop
  • kan je zelfstandig te werk gaan
  • ben je ambitieus en schrikken targets jou niet af
  • heb je enige affiniteit met ramen en deuren
  • ben je zeer communicatief en kan je je goed verstaanbaar maken in het Frans
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job