AUG 08
Gent Flex Bachelor
07.09.2019 100222534
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als aankoper, is een  groep van verschillende bedrijven die zowel zelfstandig alsook in groep werken. Door zich te verenigen zijn ze erin geslaagd fors te groeien en uit te bereiden. En dit zonder hun informele en familiale karakter te verliezen.

Men biedt jou als aankoper, naast een aantrekkelijk salarispakket met extra legale voordelen, een uitdagende en zelfstandige functie binnen een stabiel maar groeiend bedrijf.

Over de functie

Als aankoper sta je in voor het aankopen van materialen en uitrustingen. Daarnaast ga je op zoek naar onderaannemers die de werven in Oost-Vlaanderen kunnen ondersteunen. Je controleert offertes aan de hand van het bouwdossier bestaande uit onder andere het lastenboek, de meetstaten en de plannen. Daarnaast ga je bij deze offertes ook gaan onderhandelen bij verschillende leveranciers en onderaannemers zodat je de beste voorwaarden bekomt qua prijs en kwaliteit. Bij het plaatsen van bestellingen ben jij verantwoordelijk voor de opmaak, de verzending en de opvolging. Daarnaast communiceer je met aankopers van verschillende vestigingen voor het plaatsen van groepsaankopen en raamcontracten.

Functie eisen

Als aankoper:

  • heb je een bachelor in een technische richting
  • durf je onderhandelen en beslissingen nemen
  • ben je commercieel aangelegd
  • is MS Office jou niet vreemd
  • heb je bij voorkeur al enige ervaring in de bouwsector
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job