Aankoper bouwfirma

FEB 20
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
22.03.2019 Job-Nr: 9200062
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is een vaste speler op de bouwmarkt. Zij bieden een oplossing aan iedereen met nieuwbouw- of verbouwingsplannen van middelgrote tot grote projecten. Met hun erkenning klasse D8 bouwt men appartementen, woonzorgcentra, kantoren, openbare gebouwen, sociale woningen,… Zowat het hele pakket aan werken van ruwbouw tot en met afwerking komt aan bod.

Zij bieden jou, naast een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen, een informele sfeer met respect voor elkaars kunnen.

Over de functie

Je zal als aankoper het aannemingscontract van offerte tot bestelling volledig opvolgen en daarbij verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden van alle bestellingen. Samen met andere aankopers zal je op zoek gaan naar concurrentiële prijzen voor de werven. Hierbij zal je offertes vergelijken met het lastenboek, de plannen en de meetstaten volgens conformiteit. Het opmaken van prijsvergelijkingen mag hier zeker niet ontbreken. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor alle administratieve taken wat aankoop betreft. Het versturen van offertes en het contacteren van onderaannemers en leveranciers naar hun prijsvragen is een van de kerntaken in jouw functie.

Functie eisen

Als aankoper:

  • ben je sterk in cijfermatige analyses (kostprijsberekening, stock)
  • ben je een goede onderhandelaar die zowel op korte als op lange termijn een duidelijk visie heeft
  • handel je proactief en werkt gestructureerd
  • kan je vlot werken met MS Office
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan je je verstaanbaar maken in Engels en Frans


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job