Aankoper Bouw / Infra

MRT 08
Antwerpen Flex Bachelor
07.04.2019 Job-Nr: 9207281
Solliciteren

Over het bedrijf

Whoohoo is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Onze expertise ligt binnen de engineering, construction, life science en process industrie. We maken van elk project een Whoohoo project.


Onze klant maakt deel uit van de belangrijkste aannemingsbedrijven in België. Zij realiseren de grootste en meest uitdagende bouwprojecten gaande van gebouwen tot wegenbouw en burgerlijke bouwkunde.

Over de functie

Als Aankoper Bouw / Infra sta je in voor het selecteren en beheren van mogelijke partners in functie van de werf gerelateerde criteria. Je vraagt offertes op en analyseert deze aan de hand van vooropgestelde budgetten. Daarbij gebruik je jouw commercieel talent in het onderhandelen en zoek je steeds naar mogelijke opportuniteiten om de kosten te verlagen met behoud van de gestelde eisen. Buiten het opmaken van de overeenkomsten bewaak je het partnerschap en stuurt deze partners ook bij tijdens de werffase.

Functie eisen

  • Je hebt een passie voor de bouwsector / infra en breidt je jouw marktkennis uit door continu de belangrijkste ontwikkelingen op te volgen
  • Je kan zelfstandig een inkoopstrategie bepalen, afhankelijk van het dossier
  • Je kan vlot grote hoeveelheden gegevens verwerken en deze omzetten in begrijpbare prijsvergelijkingen
  • Je bent commercieel ingesteld en toont de kernwaarden van de organisatie aan de buitenwereld


Aanbod:

  • Je werkt in een stabiel bedrijf waar collegialiteit en een no-nonsense cultuur centraal staan
  • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job