Over ons

Ontdek het Whoohoo effect

Whoohoo is een vastberaden, internationaal projectsourcingbureau voor professionals in de technische sector. Wat ons zo anders maakt? Heel eenvoudig: we combineren plezier met expertise en we zijn snel. Van bedrijven in construction en engineering tot de life science en process industrie, we gaan steeds op ons doel af wanneer we hoogopgeleide vakspecialisten matchen met werkgevers. Resultaat: er is meteen een klik. Zo blink jij als professional uit en word je als bedrijf meteen succesvol. Een aanpak die werkt én tot straffe resultaten leidt. En tot blije gezichten ook natuurlijk!

Vacature vinden

Spannende projecten: kijk in ons vacatureoverzicht wat Whoohoo te bieden heeft en solliciteer op een vacature.

Naar de vacatures

Meer over Whoohoo

Gewoon doen

Doen waar je goed in bent, dát is Whoohoo. Voor ons zijn snelheid, persoonlijk contact en kennis van de markt vanzelfsprekend. Daar praten we niet over, wél laten we het steeds zien. In de manier waarop we samenwerken met professionals en werkgevers. In de resultaten die we boeken. We geloven in de kracht van de juiste match. Want wie op zijn plek zit, presteert nu eenmaal beter. Die is gemotiveerd en haalt plezier uit zijn job. Dat wil iedereen, toch? Daarom zorgen wij dat er een klik is. Daar hebben we de juiste voelhorens en expertise voor. Ook is er niets geheimzinnigs aan. Gewoon een kwestie van goed kijken, luisteren en nadien ook doen.

Whoohoo hoort bij de Maandag® Group

Als dochteronderneming van de Maandag® Group maken we deel uit van een Europees netwerk met meer dan 20 vestigingen en zo’n 3700 externe en interne professionals. Je vindt ons terug in Nederland, België en Polen. De Maandag® Group is opgericht in 1989 in Nederland. Daar is het een van de belangrijkste spelers in human resources. Ook behoort het tot de 500 beste bedrijven van Nederland.

Werken bij Whoohoo

Klinkt Whoohoo als een leuke community waar je wel wil werken? Goed nieuws: dat kan! We zoeken regelmatig nieuwe collega’s om ons team te versterken. Alle mensen die bij ons werken verschillen in skills, kennis en ervaring. Maar één ding hebben ze gemeen: het Whoohoo gevoel. Een big smile en de ambitie om elke werkdag te knallen. Sta jij ook zo in je schoenen op je werk? Dan zien we je graag! Als accountmanager of als backoffice medewerker: dat maakt niet uit. Als het klikt, vind je bij ons je droomjob. Check de vacatures of doe eens zot en stuur ons een open sollicitatie. Lef en een goed verhaal. Daar houden we van.

Altijd resultaat

Ben je overtuigd van je eigen ambities, maar zit je droomjob er niet bij? Neem gerust contact op en we vinden de perfecte match voor jou.

Contacteer ons