Whoohoo Belgium NV

Whoohoo Belgium NV is de Projectsourcing tak van Whoohoo. Professionals worden tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur of via een zelfstandige samenwerkingsovereenkomst. Deze professionals voeren projecten uit bij één of meerdere klanten. 

Whoohoo Belgium Flex NV

Whoohoo Flex is de uitzendtak van Whoohoo. Professionals worden tewerk gesteld met een arbeidsovereenkomst voor uitzendarbeid bij klanten die nood hebben aan hogere technische profielen voor extra ondersteuning of ter invulling van een openstaande vacature. 

Onze erkenningsnummers: 

  • Uitzenderkenning Vlaanderen: VG.1829/BU 
  • Uitzenderkenning Brussel: B-AB12.014
  • Uitzenderkenning Wallonië: W.INT.793

ISO 9001

Whoohoo heeft een ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is dé internationale standaard als het gaat om de continue verbetering van het management systeem. Dit betekent dat Whoohoo onderhevig is aan externe controles, maar ook het hele jaar door intern haar processen onder de loep neemt. Whoohoo is een kwalitatieve partner die kritisch op zichzelf is. Dit alles met als doel: een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

VCU gecertificeerd

VCU staat voor ‘Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties’. Whoohoo is VCU gecertificeerd om de veiligheid en gezondheid van professionals te waarborgen. Dit houdt in dat wij samen met opdrachtgevers nagaan in welke mogelijke risicovolle situaties professionals werkzaam kunnen zijn.