Sales engineer koeltechnieken

Sarah Vancampenhout
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Sarah Vancampenhout
FEB 11
West-Vlaanderen Flex Bachelor
13.03.2019 Job-Nr: 9195698
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de koelinstallaties voor de industriële, commerciële en agrarische sector. Ze onderscheiden zich door de snelle service, familiale sfeer en steeds rechtstreeks contact met de zaakvoerder. Hierdoor kunnen ze beter op de wensen van de klant inspelen. Ze gaan het project uitwerken op maat van de klant. Dit houdt de praktische oplossing vertalen in offerte, uitwerken in montage en opvolgen door het onderhoud te verzorgen.

Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf. Je krijgt rechtstreekse verantwoordelijkheid, waarbij je aan verschillende uitdagende projecten mag werken. Onze klant biedt jou een marktconform salaris aan, aangevuld met een laptop, GSM, bedrijfswagen,… Ze hanteren een echte Whoohoo mentaliteit, waarbij plezier in jouw job centraal staat! 

Over de functie

Ben jij na een eerste ervaring op zoek naar een technische uitdaging, waarbij de ondersteuning naar de klanten met jouw technisch inzicht centraal staat? Dan kan sales engineer koeltechnieken jou wel op het lijf geschreven zijn.

Je ondersteunt hierbij de klant door een praktische oplossing uit te werken. Deze praktische oplossing ga jij ook financieel uitwerken. Dit doe je door de opmaak van de offertes. Ter uitwerking van het project ga jij de deadlines opstellen en jouw team aansturen en motiveren! Hierbij wordt er veel belang gehecht aan de technische uitwerking en ondersteuning van de klanten. 

Functie eisen

·       Hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering

·        2 jaar ervaring in koeltechnieken

·        Doenersmentaliteit

·        Leidinggevende capaciteiten

·        Oog voor detail

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job