Young graduate energie of elektriciteit

Sarah Vancampenhout
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Sarah Vancampenhout
FEB 04
Gent Flex Bachelor
06.03.2019 Job-Nr: 9191518
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht binnen een hoogtechnologische sfeer waarbij totaalprojecten worden behandeld op vlak van HVAC, elektriciteit, domotica, WKK en koeltechnieken. Het bedrijf behandelt klasse 8 projecten voornamelijk in de industrie, scholen, musea, ziekenhuizen, … Ze hebben verschillende vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen en Kortrijk. Er is een toffe en familiale sfeer aanwezig met een horizontale structuur. Er wordt steeds een inwerkperiode op maat voorzien, waarbij jij je ten volste kan ontplooien binnen het bedrijf. Het ontplooien trekken ze door naar een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. 

Over de functie

Kom jij net van de schoolbanken en heb je de ambitie om expert te worden in deze boeiende sector? Bij dit bedrijf krijg je de kans om jou ten volste te ontplooien! Je start in een heel uitgebreid en afwisselend opleidingsprogramma. Aangezien je als pas afgestuurde niet 100% kan weten wat jou praktisch ligt, laten ze je verschillende facetten ontdekken. Ze trekken dit door naar de verschillende specialisaties en takenpakketten. Dit houdt in: technisch tekenen, materialen bestellen, offertes opvragen, calculaties, programmatie, werfbezoeken, - opstarten en -opvolgingen, maar ook de werfvergaderingen meevolgen. Je komt daarbij steeds onder een ervaren werknemer te staan, die jou de kneepjes van het vak leert. Op deze manier kan jij samen met het bedrijf bepalen waar jouw sterktes en interesses liggen. Zo gaan jullie samen bepalen waar jij vervolgens naartoe wilt en gaan ze jou hierin specifieker opleiden. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechniek / klimatisatie / energiemanagement / …

·        Je bent leergierig en staat open om verschillende aspecten te leren kennen

·        Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt

·        Je hebt een passie voor HVAC / energieoptimalisatie / domotica / elektriciteit / aansturingen / … 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job