E&I engineer

JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Jonas Piro
JAN 31
Gent Flex Bachelor
02.03.2019 Job-Nr: 9189588
Solliciteren

Over de functie

Jouw projecten zijn veelzijdig. Concreet ben jij verantwoordelijk voor de volledige aansturing en werking van de installatie op vlak van elektriciteit, afstemming en PLC-programmatie. De PLC-programmatie en visualisatie bereid jij in op kantoor voor. Ter plaatse bij de klant ga jij de bekabeling en hardware gaan controleren en eventueel aanpassen. Vervolgens ga jij jouw programmatie opstarten en uittesten.

Jouw takenpakket beperkt zich niet tot één specifiek veld. Daardoor kan jij in de verschillende velden jezelf verder ontwikkelen. Als je van reizen houdt, is dit een mooi extraatje. De opstart, aanpassing en optimalisering van de installatie ga jij voornamelijk in Europa bij de klant gaan verzorgen. In de toekomst kan dit uitgebreid worden naar de Verenigde Staten! Je kan daarbij opleiding, ondersteuning en begeleiding verwachten van jouw verantwoordelijke!

Functie eisen

Je hebt een bachelor of master elektromechanica. Een mooi pluspunt is als je reeds een praktische eerste ervaring hebt opgedaan. Je hebt sterke interesse in hernieuwbare energie. Je hebt geen probleem met de handen uit de mouwen te steken. Je vindt reizen en doorheen de week van huis zijn, geen probleem! Hiervoor krijg je natuurlijk iets voor in de plaats. een aantrekkelijk loon binnen een toonaangevende groeiende onderneming

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job