Werfleider algemene bouwwerken

An-Sofie De Meyer
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
An-Sofie De Meyer
JAN 31
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
02.03.2019 Job-Nr: 9189424
Solliciteren

Over het bedrijf

Voor een bouwfirma regio Lokeren zijn we op zoek naar een gedreven werfleider voor (ver)bouwprojecten regio Oost-Vlaanderen. Je komt terecht in een dynamisch en groeiend jong bedrijf waarbij een geweldige sfeer heerst. Je krijg enorm veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf ook kan ontwikkelen binnen de functie en mogelijke doorgroeikansen krijgt.


Als werfleider ontvang je een mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen (wagen, laptop,...) naargelang ervaring en diploma.


Over de functie

Je hebt ervaring en/of de droom om als werfleider aan de slag te gaan. Je begint met een grondige dossierstudie. Hierbij hoort de nodige planning, opmaak lastenboek en meetstaten. Wanneer de voorbereiding achter de rug is vlieg je er in en start je de werf op. Daar stuur je arbeiders aan en volg je de werken op. Dit allemaal gebeurt in overleg met de projectleider waar je voortdurend aan rapporteert. Op de werf ben je het aanspreekpunt voor zowel de ploegbaas, meestergast en alle onderaannemers waarmee je aan het werk bent.


Om de werf zo goed mogelijk af te leveren onderhoud je dagelijks controle en opvolging van de veiligheid, kwaliteit, snelheid, juistheid en de rendementen. Tot slot lever je de werf af volledig binnen de planning en voorziene budgetten.


Functie eisen

Je beschikt over:

  • Diploma industrieel ingenieur of bachelor bouwkunde
  • Minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Capaciteit om zelfstandig aan de slag te gaan
  • Communicatieve vaardigheden
  • Oog voor kwaliteit


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job