Werkvoorbereider HVAC

An-Sofie De Meyer
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
An-Sofie De Meyer
JAN 31
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
02.03.2019 Job-Nr: 9189419
Solliciteren

Over het bedrijf

Het betreffende bedrijf is actief in de industriebouw binnen de HVAC en elektriciteit. Je zal deel uitmaken van een team die heel gedreven is en wil streven naar een zo goed mogelijk resultaat. Wanneer je start zal je eerst genieten van een inwerkperiode zodat je op een rustige manier kennis kan maken met de sector, het team en de functie. Er heerst een heel familiale sfeer die van bovenaf ook hoog in het vaandel gedragen wordt. Je kan steeds bij je collega's terecht mochten er vragen of opmerkingen zijn. Een goede sfeer is de basis van goed werk dus op vrijdag wordt er na de werkuren al eens samen een pintje gedronken.


Als werkvoorbereider/junior projectleider ontvang je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen).

Over de functie

Als junior projectleider neem je de volledige werkvoorbereiding op je om het je project te kunnen behandelen. Dit doe je gecombineerd met de werfopvolging. Je begint met de voorstudie van het project in combinatie met het nakijken van de lastenboeken om een goeie basis te leggen. Je bent hierin het centrale aanspreekpunt voor alle leveranciers. Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor het aankopen van alle goederen en de benodigde uitrustingen, dit doe je eerst in overleg vooraleer je ze effectief zal bestellen. Je zorgt voor de tijdige leveringen en het ophalen van het materiaal indien nodig. Door de volledige voorbereiding van de projecten ben jij de persoon die alles tot in de puntjes kent. Je leert waar de prioriteiten liggen en wat precies bij de voorbereiding komt kijken. Je werkt voornamelijk vanop het hoofdkantoor in Aalst maar zal voor de werfopvolging ook soms op locatie gaan.

Functie eisen

Je beschikt over:

  • Diploma Industrieel Ingenieur/Burgerlijk Ingenieur/Elektromechanica/Elektrotechniek of gelijk door ervaring
  • Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, er worden interne opleidingen voorzien
  • Passie voor HVAC en energieoptimalisatie
  • Commerciële en klantvriendelijke ingesteldheid
  • Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job